Περιγραφή

Livicanna – Αποτοξίνωση

Ο συνδυασμός των συστατικών της Livicanna ενεργεί ως ένα εξαιρετικό αντιοξειδωτικό για την αποτοξίνωση του ήπατος και των νεφρών.

Η συνδυασμένη δύναμη της κάνναβης και του κινέζικου knotweed είναι μια ισχυρή θεραπεία για τον καθαρισμό του ουροποιητικού συστήματος. Και γενικά ενισχύει το σώμα, αναπληρώνει την ενέργεια του σώματος, βοηθάει στην απώλεια βάρους και μπορεί να δώσει χρώμα στα γκρίζα μαλλιά.

Το Livicanna είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής. Η βιομηχανική μας κάνναβη χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό ενός από τα σημαντικότερα όργανα στο σώμα μας – το συκώτι.

Η λεπτή αλεσμένη κάνναβη συνδυάζεται με τη δύναμη του φυτού fleece flower (he shou wu) . Για μια ευεργετική επίδραση στο στομάχι προστέθηκε γλυκάνισος.

Ο συνδυασμός όλων των συστατικών έχει υπέροχη γεύση και ισχυρή επίδραση στο σώμα. Ειδικά στο συκώτι και τα νεφρά, τα οποία είναι τα φίλτρα αίματος στο σώμα μας.

Χαρακτηριστικά
100gr

Οδηγίες χρήσης
1 γεμάτη κουταλιά του γλυκού διαλυμένη σε ζεστό νερό ή στο αγαπημένο μας ρόφημα. Συμπλήρωμα διατροφής. Μην υπερβαίνεται τη συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία. Το συμπλήρωμα διατροφής, δεν αποτελεί υποκατάστατο μιας πλήρους και ισορροπημένης διατροφής. Συνιστούμε να ακολουθείτε μια ισορροπημένη διατροφή και έναν υγιεινό τρόπο ζωής.