Περιγραφή

Purifying Control Cream

Purifying Control Cream. Κατάλληλη για τη λιπαρή και την ευαίσθητη επιδερμίδα. Η υφή της δεν είναι καθόλου λιπαρή. Σου αφήνει ένα ματ αποτέλεσμα που διαρκεί, από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Δεν δημιουργεί μαύρα στίγματα. Αντίθετα, τα απομακρύνει. Χάρη στη σύνθεσή της, συμβάλλει κατά της παραγωγής σμήγματος για διπλή αποτελεσματικότητα κατά της γυαλάδας και των απεσταλμένων πόρων.

Το λάδι κάνναβης είναι θρεπτικό και προσφέρει ενυδάτωση στο δέρμα. Τα καλλυντικά Jeanbio, είναι πλούσια σε λάδι κάνναβης και  περιέχουν επίσης, πολλές βιταμίνες και αντιοξειδωτικά. Απορροφώνται εύκολα από τους πόρους του δέρματος, κάτι που σημαίνει ότι είναι μία εναλλακτική λύση στην ενυδάτωση του δέρματος.

Τα ενδοκανναβινοειδή είναι ουσίες που παράγει το σώμα μας, και που προσφέρουν αποκατάσταση και ισορροπία στον οργανισμό μας. Επίσης διαθέτουν αντισηπτική δράση, αντιβιοτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Αυτό σημαίνει ότι έχει δραστικές ιδιότητες κατά της ακμής.

Η Purifying Control Cream είναι ένα ιδανικό προιόν που καταπολεμά την ακμή, και τα αποτελεσματά της είναι πραγματικά εντυπωσιακά.

Είναι συμπυκνωμένο προϊόν και δεν χρειάζονται μεγάλες ποσότητες. Τόσο όσο να νιώσουμε το δέρμα μας σωστά ενυδατωμένο.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλη την ημέρα, καθώς και την νύχτα. Κατασκευάζεται στην Ελλάδα και είναι ένα πρωτοποριακό προϊόν γιατί στη σύνθεσή του περιέχει και κανναβιδιόλη, CBD, που είναι η δραστική ουσία της κάνναβης. Έτσι και το προϊόν είναι πιο δραστικό. Γενικά, τα καλλυντικά κάνναβης, προσφέρουν θεαματικά αποτελέσματα.

Πρόκειται για προϊόν εξωτερικής χρήσης. Να διατηρείται σε θερμοκρασία δωματίου. Να φυλάσσεται μακριά από μικρά παιδιά.

Συσκευασία  60ml