Περιγραφή

Cannabis Cleansing milk 250 ml

Cannabis cleansing milk 250 ml. Καθαριστικό γαλάκτωμα με έλαιο κάνναβης και λάδι jojoba για κανονικό και μεικτό δέρμα .Αφαιρεί σχολαστικά και απαλά τις ακαθαρσίες και το μακιγιάζ . Περιέχει βιταμίνες και καταπραϋντικό εκχύλισμα Aloe Vera . Επαναφέρει τη φυσική ισορροπία του δέρματος . Κατάλληλο για χρήση σε συνδυασμό με λοσιόν jeanbio cannabis balance lotion.

Διαμέσου της ιστορίας, οι αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες του σπορέλαιου κάνναβης, αξιοποιούντο καταπραύνοντας και αναπληρώνοντας ξηρά καταπονημένα δέρματα και μαλλιά. Τα αναζωογονητικά θρεπτικά συστατικά του κανναβέλαιου, μπορούν να εισχωρούν βαθιά στα δερματικά κύτταρα, έχοντας, φυσική και μαλακτική δράση και έτσι δημιουργούν ένα ισχυρό φράγμα στην απώλεια υγρασίας. Αυξάνουν έτσι την φυσική ικανότητα του δέρματος να συγκρατεί την υγρασία που του χρειάζεται.

Το Cannabis cleansing milk μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθημερινά για να απομακρύνει τη βρωμιά και το μακιγιάζ από το πρόσωπο ή το σώμα, χωρίς να βλάπτει το δέρμα. Βοηθάει στην καταπολέμηση της λιπαρότητας του δέρματος, ισορροπεί το PH του δέρματος και αναζωογονεί τα κύτταρα. Έτσι το πρόσωπό μας είναι πιο καθαρό και πιο λαμπερό. Τα καλλυντικά Jeanbio, είναι πλούσια σε λάδι κάνναβης και  περιέχουν επίσης, πολλές βιταμίνες και αντιοξειδωτικά. Είναι ένα προϊόν που καταπολεμά την ακμή, και τα αποτελέσματά της είναι πραγματικά εντυπωσιακά.

Πρόκειται για προϊόν εξωτερικής χρήσης. Να διατηρείται σε θερμοκρασία δωματίου. Να φυλάσσεται μακριά από μικρά παιδιά.

Συσκευασία  250ml