Περιγραφή

Cannabis body lotion 250 ml

Cannabis body lotion 250 ml. Ενυδάτωση σε όλο το σώμα. Λειαίνει την επιδερμίδα και της δίνει αίσθηση φρεσκάδας. Απόλυτη ισορρόπηση στο PH του δέρματος μας. Αναγεννά τα κύτταρα του οργανισμού. Ιδανικό για ξηρά δέρματα ή για ατοπικά δέρματα. Επαναφέρει την ελαστικότητα του δέρματος και χαρίζει βελούδινη υφή και φρεσκάδα. Τέρμα στο ξηρό δέρμα.

Διαμέσου της ιστορίας, οι αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες του σπορέλαιου κάνναβης, αξιοποιούντο καταπραύνοντας και αναπληρώνοντας ξηρά καταπονημένα δέρματα και μαλλιά. Τα αναζωογονητικά θρεπτικά συστατικά του κανναβέλαιου, μπορούν να εισχωρούν βαθιά στα δερματικά κύτταρα, έχοντας, φυσική και μαλακτική δράση και έτσι δημιουργούν ένα ισχυρό φράγμα στην απώλεια υγρασίας. Αυξάνουν έτσι την φυσική ικανότητα του δέρματος να συγκρατεί την υγρασία που του χρειάζεται.

Το body lotion, μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθημερινά για να δώσει στο σώμα την ενυδάτωση που χρειάζεται, και να το αναζωογονήσει. Βοηθάει στην καταπολέμηση της λιπαρότητας του δέρματος, ισορροπεί το PH του δέρματος και αναζωογονεί τα κύτταρα. Έτσι το σώμα μας είναι πιο καθαρό και πιο λαμπερό. Τα καλλυντικά Jeanbio, είναι πλούσια σε λάδι κάνναβης και  περιέχουν επίσης, πολλές βιταμίνες και αντιοξειδωτικά. Είναι ένα προϊόν που καταπολεμά την ξηρότητα του δέρματος, και τα αποτελέσματά της είναι πραγματικά εντυπωσιακά.