Τερπένια Furious Candy 1ml – Cali Terpenes

26.00

Σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: SQ7329257 Κατηγορία: Ετικέτες: , , , ,

Περιγραφή

Τερπένια Furious Candy 1ml

Τερπένια Furious Candy 1ml. Αυτά τα τερπένια εξάγονται με 100% φυσικές και οργανικές διεργασίες, χωρίς διαλύτες και βαρέα μέταλλα.

Για την επεξεργασία τους, χρησιμοποιούνται πρώτες ύλες πρώτης ποιότητας από 100% βιολογικές καλλιέργειες, απαλλαγμένες από φυτοφάρμακα ή ρύπους.

Δεν περιέχουν πρόσθετα ή κανναβινοειδή (THC, CBD, CBG, CBN, …).

Τα τερπένια που υπάρχουν στην ποικιλία :
μυρσένιο, Καρυοφυλλένιο, Λιμονένιο, Β-Πινένιο, Α-Πινένιο, Δ-ΑΠινένιο, Κιτρονελόλη, Τερπινολένη, Νερολιόλη.

Διαμόρφωση της επίδρασης των κανναβινοειδών:
Διαμορφώνουν την επίδραση των κανναβινοειδών παρέχοντας ένα ήπιο σωματικό και φυσικά χαλαρωτικό αίσθημα. Έχουν ένα πολύ γλυκό άρωμα τσίχλας με μια γήινη υφή. Η γεύση τους είναι έντονα γλυκιά με μια γήινη αίσθηση.

Πιθανές εφαρμογές των τερπένιων :

Άρωμα και προσθήκη γεύσης σε όλα τα φυτικά εκχυλίσματα, έλαια και ρητίνες.
Ιδανική για να διαλύσει τα φυτικά εκχυλίσματα, τα έλαια και τις ρητίνες, ώστε να μπορούν να ατμίζονται στα λεγόμενα “Vapes Pen”.

Προσθέστε τη συγκεκριμένη γεύση και άρωμα για να ατμιστούν οι υγρές βάσεις (γνωστές ως e-liquids) και να ατμίζονται σε ηλεκτρονικά τσιγάρα (e-cigs) και να απολαύσετε τη γεύση και το άρωμα αυτής της γλυκιάς ποικιλίας.

Κατάλληλο και για αρωματοθεραπεία.

Συστάσεις για τη χρήση των τερπένιων Furious Candy:
Συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το μέγιστο 4% των τερπενίων μας σε οποιαδήποτε αραίωση. Αποφύγετε την επαφή με το δέρμα και τα μάτια. Μην καταναλώνετε ή εξατμίζετε απευθείας τα τερπένια, πρέπει πάντοτε να αραιώνονται σε οποιοδήποτε εκχύλισμα, λάδι, ρητίνη ή υγρή βάση.

Πιστοποιητικά των τερπενίων από τον Cali Terpenes:
Πιστοποιητικό “Food grade”, “Kosher”, “Halal”.