Βιολογική Πρωτεΐνη Κάνναβης 150gr – Σκόνη – Endoca

21.00

Είναι μια φυτική πρωτεΐνη υψηλής ποιότητας σε σχέση με τη σύνθεση των αμινοξέων που την καθιστά ιδανική για την προσθήκη στις καθημερινές μας δίαιτες. Η πρωτεΐνη κάνναβης Endoca είναι μια ελαφριά σκόνη που περιέχει 60% πρωτεΐνη με τα 8 βασικά αμινοξέα. Περιέχει απαραίτητα λιπαρά οξέα, όπως το Ωμέγα 3, το GLA και φυτικές ίνες. Με ποσοστό αλλοιώσεως μικρότερο από 90%, η πρωτεΐνη κάνναβης απορροφάται εύκολα στην κυκλοφορία του αίματος και χρησιμεύει ως πολύτιμη πηγή άλλων μη απαραίτητων αμινοξέων συμπεριλαμβανομένης της αργινίνης.

Σε απόθεμα

Περιγραφή

Βιολογική Πρωτεΐνη Κάνναβης 150gr – Σκόνη – Endoca

ΟΦΕΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Πλούσιο σε φυσικές πρωτεΐνες και μέταλλα.  Υψηλή σε υγιή λίπη Ωμέγα 3, 6 και 9. Περιέχει 9 βασικά αμινοξέα. Χαμηλά σε αλάτι, κορεσμένα λιπαρά και ζάχαρη. Σόγια και χωρίς γαλακτοκομικά προϊόντα

Πληροφορίες Προϊόντος

Συστατικά: Πρωτεΐνη από σπόρους κάνναβης 100% ακατέργαστη . Χωρίς γλουτένη, κατάλληλη για vegans και χορτοφάγους.

Προτεινόμενη χρήση: 2 κουταλιές του γλυκού (10 γραμμάρια)

Μερίδες ανά φιάλη: 15 (150g)

Πώς και πότε να το χρησιμοποιήσετε

30 λεπτά πριν ή μετά από μια προπόνηση για την αύξηση της πρόσληψης πρωτεΐνης. Λειτουργεί καλά με νερό και γάλα. Προσθέστε σε smoothies και dressings. Πασπαλίστε στο φαγητό. Κατάλληλο για ψήσιμο

Αποθήκευση: Αποθηκεύστε σε δροσερό, ξηρό μέρος. Αποφύγετε την έκθεση σε θερμότητα ή ηλιακό φως

Ξεκλειδώνοντας τα Μυστικά της φύσης..

Είναι μια φυτική πρωτεΐνη υψηλής ποιότητας σε σχέση με τη σύνθεση των αμινοξέων που την καθιστά ιδανική για την προσθήκη στις καθημερινές μας δίαιτες. Περιέχει 60% πρωτεΐνη με τα 8 βασικά αμινοξέα. Περιέχει απαραίτητα λιπαρά οξέα, όπως το Ωμέγα 3, το GLA και φυτικές ίνες. Με ποσοστό αλλοιώσεως μικρότερο από 90%, απορροφάται εύκολα στην κυκλοφορία του αίματος και χρησιμεύει ως πολύτιμη πηγή άλλων μη απαραίτητων αμινοξέων συμπεριλαμβανομένης της αργινίνης.

Τεχνολογία:  Είναι ακατέργαστη, αλεσμένη, χωρίς ΓΤΟ, απαλλαγμένη από φυτοφάρμακα και δεν χρησιμοποιεί χημικά στη διαδικασία παραγωγής καθιστώντας την 100% βιολογική. Κανονικά, η παρασκευή πρωτεϊνών απαιτεί χημικές ουσίες και διαδικασίες που δεν είναι βιώσιμες. Μετά από μια δεκαετία έρευνας, αναπτύξαμε έναν τρόπο να παράγουμε καθαρές πρωτεΐνες χρησιμοποιώντας πεπιεσμένο αέρα.

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΩΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ENDOCA

Η σκόνη πρωτεΐνης κάνναβης υψηλής ποιότητας προέρχεται από τους καλύτερους οργανικούς σπόρους κάνναβης. Χρησιμοποιούμε μόνο τα αμεταποίητα συστατικά υψηλής ποιότητας για να διασφαλίσουμε ότι θα λάβετε τα φυσικά οφέλη απευθείας από το εργοστάσιο.

Το Endoca Raw Protein Powder κάνναβης είναι 100% βιολογικό και παράγεται υπό αυστηρό έλεγχο ποιότητας. Χωρίς ΓΤΟ και χωρίς φυτοφάρμακα.